Eind 2019 jouw
plek om te wonen
en te leven.

Nieuwsbericht

Planning sloop en bouw

29-03-2017

Naar verwachting start begin 2018 de bouw. Eerst moet de flat aan de Jan van Beierenlaan gesloopt worden. De voorbereiding voor de sloop zijn gestart.

De sloop van de flat gebeurt in fasen:

Fase 1: Hekken om het gebouw
Dit is bedoeld om onveilige situaties te voorkomen. De parkeerplaatsen tussen de flat en de Van Aalstlaan worden gebruikt als werkterrein. De toegangsweg tot het winkelcentrum aan het Croesinckplein blijft open.

Fase 2: Asbest saneren
Er zit asbest in de flat. Dit wordt door firma Boverhoff uit de flat verwijderd. Deze werkzaamheden gaan een aantal maanden duren. Hierbij is er geen enkel gevaar voor de gezondheid van mensen die in de omgeving van de flat wonen!

Fase 3: De flat slopen
Na het verwijderen van het asbest gaan we de flat daadwerkelijk slopen. We verwachten dat dit na de zomervakantie is. We beginnen met de binnenzijde. Als de flat leeg is, slopen we de buitenzijde.

Oplevering
Wij hopen de woningen en winkels eind 2019, begin 2020 op te kunnen leveren aan de nieuwe bewoners en ondernemers. Het huidige winkelcentrum aan het Croesinckplein wordt gesloopt als het nieuwe winkelcentrum klaar is.


Meer informatie?

We zijn volop bezig met de uitwerking van de plannen. Er is daarom nog geen documentatiepakket beschikbaar. Heeft u toch een vraag? Neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar woonservice@dgw.nl.

Cookievoorkeuren

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Informatie over de verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring. Lees meer.

Instellingen