Eind 2019 jouw
plek om te wonen
en te leven.

Nieuwsbericht

Bouwteamovereenkomst getekend!

08-03-2017

Na een selectie onder aannemers hebben wij Heembouw uit Roelofarendsveen geselecteerd voor de gezamenlijke ontwikkeling en uitvoering van Het Stadskwartier.

Op woensdag 8 februari 2017 is de bouwteamovereenkomst getekend. Namens De Goede Woning zette Kees Karsten (directeur-bestuurder a.i.) zijn handtekening en namens Heembouw tekende Guido Voermans (commercieel directeur Heembouw wonen) de overeenkomst. Hiermee is een belangrijke volgende stap gezet in de vernieuwing van Palenstein.

Arthur Gerritsen, ontwikkelaar bij De Goede Woning is blij met Heembouw als partner: “Heembouw is een ontwikkelende aannemer met specifieke ervaring in de ontwikkeling en bouw van dergelijke gecombineerde woon- winkelcomplexen. Wij hebben er alle vertrouwen in dat we gezamenlijk een gebouw ontwikkelen dat perfect past binnen de wijkvisie die we hebben voor Palenstein.”

Guido Voermans (Heembouw) vindt het een geweldige uitdaging om een bijdrage te mogen leveren aan de vernieuwing van de wijk. “Een opgave als dit sluit naadloos aan bij onze visie: Wij creëren plekken waar mensen willen zijn. En dat is wat we hier gezamenlijk gaan doen.


Meer informatie?

We zijn volop bezig met de uitwerking van de plannen. Er is daarom nog geen documentatiepakket beschikbaar. Heeft u toch een vraag? Neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar woonservice@dgw.nl.

Cookievoorkeuren

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Informatie over de verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring. Lees meer.

Instellingen